Nábory KAPAP v Chomutově, Chebu, Lounech a Sedlčanech

Nábor KAPAP CZECH v Sedlčanech - výcvik mládež a dospělí (11/9/2018)
Nábor KAPAP CZECH v Sedlčanech – výcvik mládež a dospělí (11/9/2018)

Nábory KAPAP CZECH se nám tento rok velice daří.

V úterý 4.9. proběhl první nábor a každoročního „černého Petra“ vyhrála tento rok lokalita Chomutov. I přesto, že se jednalo o první nábor tohoto školního roku, bylo v Chomutově celkem 16 účastníků náboru dospěláckého programu výcviku. Takže super.

Ve středu 5.9. proběhl první oficinální zářiový nábor v Chebu. Lokalitu Cheb jsme otevřeli v ledna 2018 a tak jsme s napětím očekávali, kolik dojde lidí. A milé překvapení – celkem 17 lidiček na náboru, takže ani naše nejzápadnější lokalita nezklamala.

V pondělí 10.9. proběhl první letošní nábor do dětské sebeobrany KAPAP KIDS a to na našem centru v Lounech. Přestože v Lounech již dětská sebeobrana fungovala v přechozím školním roce, účast 25 děti na náboru nás mile překvapila a potěšila. Takže v Lounech nám pojedou dva běhy dětské sebeobrany. Dospěláků bylo poněkud méně, pouze 12 kusů, ale z velké části to bylo způsobem faktem, že nábor byl jiný den, než-li jsou místní pravidelné tréninky. Díky tomu se dost našich stálých cvičenců z náboru omluvilo. Takže Louny „také obstály bez ztráty kytičky“.

Ovšem obrovským překvapením byl nábor ve středočeských Sedlčanech, kde jsme v úterý 11.9. otvírali, jak pravidelné tréninky dětské, tak dospělácké sebeobrany. O účasti 41 dětí jsme ani nesnili, takže i zde budou probíhat 2 běhy tréninků dětské sebeobrany týdně. Na výcvik dospěláků dorazilo krásných 26 lidiček starších 15 let, takže i zde super výsledek.

Děkujeme všem účastníkům našich náborů a těšíme se na to, že se budeme i nadále potkávat na dalších trénincích a seminářích po celé ČR.

Nábor KAPAP KIDS v Sedlčanech (11/9/2018)
Nábor KAPAP KIDS v Sedlčanech (11/9/2018)