Povedená ZÁPADOČESKÁ TOUR (17-18/11/2018)

Seminář Ozbrojený útok v Mostě (17/11/2018)
Seminář Ozbrojený útok v Mostě (17/11/2018)

Na sváteční víkend 17-18/11/2018 byla vyplánována TOUR po lokalitách severních a západních Čech.

Začali jsme nabitým seminářem ve Slaném, který připadl na sobotní dopoledne a poledne. Dorazilo krásných 18 cvičenců z lokalit Louny, Hořovice, Cheb a Slaný. Probrali jsme aplikace a techniky napadení na ulici, rozvinuli úderovou techniku prací na lapách a propotili minimálně jedno tričko.

Následoval přesun do Mostu, kde nás v tělocvičně SŠDVS na Jiráskově ulici pod mosteckou ikonou vrchu Hněvín, čekalo 23 nadšených cvičenců z Teplic, Ústí, Chomutova, Mostu, Loun, Slaného, Klášterce, Hořovic a Chebu, kteří dorazili na tématický seminář Ozbrojený útok. Zaměřili jsme se na útoky nožem a ohrožení pistolí a pěkně jsme si to užili.

Závěr nabité sváteční soboty 17/11/2018 patřil semináři First Fight v Chomutově, kde bylo 11 zástupců z lokality Chomutov, Klášterec a Cheb. Zde jsme se zaměřili na rozvoj úderové techniky a pár jejích aplikací pro reálné napadení.

Nedělní dopoledne proběhlo na semináři v Chebu, kam dorazilo 14 lidiček. I zde padlo nejedno zpocené tričko při úderech do lap a aplikacích typizovaných technik napadení na ulici.

Závěr TOUR byl ve 4.největším městě ČR – v Plzni – kde se nakonec v krásném slunečném nedělním odpoledni zúčastnilo 9 cvičenců z Hořovic a Plzně. I zde jsme prodrillovali úderovou techniku a zamakali na lapách, ale nechyběli ani technické aplikace obran proti různým napadením.

Celkem se listopadové Západočeské KAPAP TOUR zúčastnilo 75 cvičenců v rámci 5 tématických seminářů v pěti městech. Projeli jsme 4 kraje a najeli celkem 450 km. Takže povedená TOUR. Díky vše za nasazení a zamakání. Těšíme se na příště.

A kdo jste to nestihli teď, sledujte naše akce v rámci webu KAPAP CZECH / Registrace na akce a přihlaste se na nejbližší semináře ve vašem okolí. Všude vás rádi přivítáme.