DOBŘÍŠ: Březnové semináře – Kyusho, Teleskop a příprava na zkoušky (10/3/2019)

Seminář KYUSHO na Dobříši (10/3/2019)
Seminář KYUSHO na Dobříši (10/3/2019)

V neděli 10.3.2019 proběhl seriál tří tématických seminářů v dobříšské tělocvičně Rukavice. Děkujeme všem za účast a zamakání. Byla to velice povedená neděle.

Dopoledne nás poctil svou návštěvou a hlavní trenér Kyusho Czech – Miroslav Brožíček a odvedl u nás již druhý seminář Kyusho na Dobříši. Pod jeho vedením jsme probrali plno zajímavých bodů a aplikací na jejich aktivaci v sebeobranné situaci. Semináře se zúčastnilo 12 cvičenců ze 7 lokalit (Brno, Dobříš, Hořovice, Příbram, Písek, Milevsko a Sedlčany). Seminář byl velice příjemný, cvičení jsme si užili a vše odsýpalo jako po másle. Děkuji tímto Mirovi Brožíčkovi za výcvik a těšíme se na další skvěle strávené hodiny s Kyusho. Díky mockrát.

Po obědě jsme se vrhli na Kurz TELESKOP BASIC. Osm odvážných mužů a žen se rozhodlo rozvinout své schopnosti a dovednosti v ovládání teleskopického obušku v sebeobraně. A i zde jsme si užili, především tradiční závěrečné modelovky.

Závěr neděle patřil opakovacímu a drillovacímu semináři přípravy na žluté technické zkoušky, kde se 3 ženy a 3 muži svědomitě připravovali na budoucí posun v technickém stupni. Už teď se těším na jejich zkoušky.

Kurz TELESKOP BASIC na Dobříši (10/3/2019)
Kurz TELESKOP BASIC na Dobříši (10/3/2019)