Březnová Západočeská KAPAP TOUR (23-24/3/2019)

Březnová Západočeská TOUR (23-24/3/2019)
Březnová Západočeská TOUR (23-24/3/2019)

Další Západočeská KAPAP TOUR se konala předposlední víkend března 2019. Projeli jsme 3 naše stávající lokality (Klášterec, Cheb, Plzeň) a 3 nové lokality (Ostrov n.Ohří, Sokolov a Mariánské Lázně).

V sobotu 23.3. jsme začali seminářem v Klášterci, kde přišla desítka cvičenců – půlka bojovníci a bojovnice z Loun a druhá půlka místních z Klášterce. Projeli jsme přípravu na zkoušky v podobě úderů, jejich aplikací a technického rozvoje. A myslím, že cvičenci začínají být připraveni na zkoušky na dobré úrovni. Za to děkuji především lounskému trenérovi Alešovi. Díky.

Následovaly dva propagační semináře. Začali jsme v Ostrově nad Ohří, kde jsme zacvičili v příjemném prostředí tělocvičny v zadním traktu restaurace Čepelík. Příjemný majitel, pěkná restaurace, skvělé počasí – takže sice dorazilo méně, než-li avizovaný počet lidí, ale zase jsme si to užili.

To v 23tisícovém Sokolově to bylo výrazně lepší. Dorazilo 17 účastníků a seminář jsme si velice pěkně užili. Díky všem za pocvičení – bylo to moc fajn a pěkně se zamakalo.

Závěr dne patřil příjemnému posezení v restauraci U Krále Jiřího v centru Chebu s bojovníky a bojovnicemi chebské skupiny. Takže v sobotu maximální spokojenost.

Neděli jsme začali v Chebu v naší tradiční tělocvičně na Písečné, kde proběhl 2,5h. seminář boje nožem (KAPAP KNIFE), kam zabloudilo 12 našich cvičenců.

Poté následoval přesun do Mariánských Lázní, kde proběhl poslední propagační seminář tohoto víkendu. I zde byl zájem veliký a došlo také 17 lidiček, takže super. I zde jsme se zaměřili na řešení různých situací napadení holýma rukama či od ozbrojeného protivníka.

Poslední finální zastávkou víkendu byl seminář v Plzni, kde se nakonec také sešla desítka lidiček a zaměřili jsme se na technický rozvoj všech cvičením různých aplikačních technik.

Za celý víkend jsem potkal 75 účastníků, půlka z toho našich cvičenců, druhá polovina nový zájemci o naše cvičení. Celkově hodnotím víkendovou tour jako velice úspěšnou. Děkujeme za účast, za vaše nasazení a těšíme se na další setkání.