Říjnová Západočeská KAPAP TOUR opět úspěšná (19-20/10/2019)

Kurz sebeobrany žen v Lounech (20/10/2019)
Kurz sebeobrany žen v Lounech (20/10/2019)

Celkem 84 cvičenců v 5 městech a na 6 seminářích v celkové časové dotaci 12 hodin. Ujeto 425 km. Velice příjemný víkend ve skvělé společnosti. Díky všem za účast a nasazení. Děkuji trenérům za pomoc, především na kurzech sebeobran žen, o které je u nás stále větší a větší zájem, což nás těší. Samozřejmě naši cvičenci dostali na svých seminářích do těla a propocené bylo nejedno tričko. Díky všem, přátelé. Opět se to povedlo – KAPAP CZECH jede.

Začali jsme v Plzni, kde proběhly hned 2 úvodní semináře – seminář pro naše cvičence z plzeňské skupiny KAPAP a poté první plzeňský kurz sebeobrany žen. Obě akce se velice povedly a my se těšíme na opakování. Následoval přesun do Chebu, kde byl seminář a po něm posezení bývalých i současných cvičenců. Seminář byl v menším, ale o to příjemnějším počtu a posezení bylo super tečkou za náročným dnem.

Neděle začala seminářem v Chomutově, kde se také sešlo příjemných 13 cvičenců a zamakalo se. Nejedno tričko nezůstalo suché. Přesun do Loun a velice krásný seminář sebeobrany žen, kde bylo celkem 32 žen, z toho 8 našich cvičenkyň. To byl vrchol víkendového snažení. Neděli jsme zakončili ve fitku ve Slaném seminářem pro desítku slánských bojovníků a bojovnic.

Děkuji všem za účast a nasazení a těším se na další semináře na severu a západě Čech.