VÝROČNÍ SEMINÁŘ & SETKÁNÍ SLANÝ 2019

SLANÝ: Výroční seminář KAPAP CZECH 2019 (21/12/2019)
SLANÝ: Výroční seminář KAPAP CZECH 2019 (21/12/2019)

V sobotu 21/12/2019 proběhl výroční seminář a tradiční předvánoční posezení ve Slaném, kam dorazilo 40 cvičenců z celé ČR. Mimo omluvených cvičenců z Brna, zde byla zastoupena každá lokalita minimálně jedním řádným členem.

Seminář byl rozdělen do 4 hodinových tématických sekcí. První výcvik vedl domácí trenér Mira Kunst (Slaný) na téma úderové kombinace. Druhou hodinu měl na starosti trenér Fanda Zíka (Hořovice/Plzeň) s tématikou technik obrany proti noži, pokračoval Jan Doležal „Švejk“ (Chomutov) s bojem tyčí a zakončeno bylo technickým seminářem použití tlakových bodů v sebeobraně pod vedením hlavního trenéra Mika.

Děkujeme všem trenérům za odvedení výcviků.

Závěr semináře byl podtržen povýšením 3 Asistentů na Regionální Instruktory – Michal Švarc (Cheb), David Balcar (Hradec Králové) a Petr Bureš (Milevsko/Písek). Gratulace všem, za jejich činnost a výsledky. Poté následovalo ukončení a přesun do salónku nedaleké restaurace Zimák.

Děkujeme všem za super seminář a skvělé posezení a pokec. Děkujeme Mirovi Kunstovi za zajištění supportu celé akce. Krásné Vánoce, klid, uvolnění a vypnutí přeje celý tým KAPAP CZECH.

SLANÝ: Nový regionální instruktoři pro Milevsko/Písek, Hradec Králové a Cheb (21/12/2019)
SLANÝ: Nový regionální instruktoři pro Milevsko/Písek, Hradec Králové a Cheb (21/12/2019)