Lednové akce: Zimní camp a západočeská TOUR

Dnes vás seznámíme s tím, co nás čeká a nemine v lednu 2020 – co chytáme za zajímavé či tradiční akce v rámci KAPAP CZECH. V plánu je 11 seminářů a 1 soustředění.

Kalendář akcí KAPAP CZECH (leden 2020)
Kalendář akcí KAPAP CZECH (leden 2020)

Nejstěžejnější akce měsíce jsou dvě – Západočeská TOUR v sobotu 18.1. a Zimní camp pro všechny členy poslední lednový víkend na Borotíně (okres Tábor).

V rámci Západočeské TOUR proběhnou 4 semináře – v Chebu se zaměříme na obranu proti noži, v Mariánských Lázních dáme kurz sebeobrany žen, ve Stříbře to bude veřejný seminář Krav Maga & KAPAP, protože v tomto městě jsme ještě nikdy nic nedělali. A uzavřeme v Plzni seminářem na téma Improvizované zbraně.

Lednové kurzy sebeobrany žen proběhnou tradičně v rámci projektu Kurz sebeobrany pro ženy zdarma v našich tělocvičnách na Dobříši a v Příbrami. Pro Západní Čechy pak proběhne kurz sebeobrany žen právě v Mariánských Lázních.

V rámci dětské sebeobrany KAPAP KIDS máme v plánu seminář na Boxerně v Příbrami v sobotu 11.1. a poté technické zkoušky v neděli 26.1. na stejném místě.

Pro rozvoj ADVANCE cvičenců a TRENÉRŮ proběhne hned první lednovou sobotu celodenní soustředění na Dobříši zaměřené na projetí metodiky první ADVANCE úrovně (oranžový level). Hned den na to, v neděli 5.1., bude na stejném místě seminář KYUSHO pod vedením hlavního českého guru – Miroslava Brožíčka. A týden na to, bude v Příbrami seminář Krav Maga s naším ostravským partnerem – Dušanem Vavrečkou.

Takže se těšíme na vaší účast na jakékoliv naší akci. Jen připomínáme, že je nutná registrace na každou akci v rámci našeho registračního systému: http://www.kapap-czech.cz/?page_id=81 . Doražte si zacvičit, kdekoliv vám to bude vyhovovat.