Středočeská TOUR – Benešov, Beroun a Příbram

Víkend 7.-8.března 2020 byl ve znamení středočeské tour. Začali jsme v sobotu dopoledne základním seminářem Teleskopického obušku na Boxerně Příbram. Děkuji všem 13 našim cvičencům z lokalit Dobříš, Milevsko, Písek, Plzeň a Příbram. Seminář jsme si moc užili a těším se na jeho pokračování.

Sobotní odpoledne bylo ve znamení seminářů v BENEŠOVĚ. Začali jsme v 14.00 v místní sokolovně kurzem Sebeobrany žen (KAPAP WOMAN), kterého se zúčastnilo 11 žen, vesměs z Benešova a okolí. Po tomto kurzu následoval seminář KAPAP pro BASIC i ADVANCE cvičence. Zde se zúčastnili cvičenci z Benešova, Milevska, Písku a Dobříše. Děkujeme všem za účast a nasazení.

Nedělní odpoledne jsme strávili, podobně jako sobotu, ale tentokrát v městě BEROUNĚ. I zde jsme začali v 13h. kurzem ženské sebeobrany. Z původně přihlášených 18 žen sice některé z různých osobních a zdravotních důvodů nedošly, ale přesto jsme si to všichni užili. Následoval opět seminář pro naše cvičence, kde jsme se zaměřili na rozvoj kopací techniky. Zde musím poděkovat za účast našim cvičencům z Berouna, Hořovic, Chomutova a Příbrami. Opět pohodový seminář s pohodovými lidičkami. Díky všem za účast a nasazení a těšíme se na pokračování těchto výcviků v obou nových lokalitách.

PŘÍBRAM: Kurz KAPAP TELESKOP 1. (7/3/2020)
PŘÍBRAM: Kurz KAPAP TELESKOP 1. (7/3/2020)