PŘÍBRAM-MILEVSKO-DOBŘÍŠ – sobotní skvělé semináře (16/5/2020)

V sobotu 16.5.2020 proběhly první semináře pro naše cvičence po koronapauze.

Vše jsme zahájili opakovacím seminářem typizovaných technik pro závěrečné zkoušky KAPAP Level 1 na Boxerně v Příbrami. Zúčastnilo se 8 cvičenců – 4 ženy a 4 muži. Seminář jsme si skvěle užili a věřím, že všichni si z něj odnesli maximum.

Pohodová atmosféra se přesunula i do jihočeského Milevska, kde jsme v 13.00 zahajovali v parku outdoor seminář URBAN COMBAT. Tento koncept pracuje s tím, že cvičíme napadení v reálném prostředí. Park splnil svůj účel a zabojovali zde společně cvičenci z Příbrami, Písku, Milevska, Tábora i Hradce Králové. Celkový počet 15 bojovníků a bojovnic byl super a já všem děkuji za nasazení a výdrž v tomto netradičním venkovním semináři.

Den jsme uzavřeli dvouhodinovým seminářem KAPAP SECURITY na Dobříši, kde dorazilo 7 lidiček, kteří měli chuť, čas a náladu si lámat ruce, zápěstí a lokty v pákách. I zde vládla uvolněná a pohodová atmosféra a díky přístupu všech, jsme probrali dokonce víc, než byl plán.

Celkově hodnotím semináře jako velice povedené a těším se na další takové. Bylo mi ctí přátelé, že jste dorazili a zamakali. Díky všem 30 cvičencům z lokalit Dobříš, Hořovice, Hradec Králové, Milevsko, Písek a Plzeň, kteří se zúčastnili. Super práce pro všechny. Díky.