Nábory 2.týdne předčily první

Máme za sebou 2.náborový týden (13-16/9/2021) a jsme velice potěšeni. Druhý týden proběhy nábory v 6 lokalitách KAPAP CZECH a návštěvnost dvojnásobně přebila zájem z prvního týdne náborů.

V pondělí proběhly nábory na našem KAPAP centru na DOBŘÍŠI. Zde nabízíme všechny dostupné výcviky izraelské sebeobrany z naší platformy – od 4 letých dětí, přes školáky až po dospělé a seniory v rámci KYUSHO. Tradičně dětí bylo hodně, ale oproti minulému roku došlo výrazně více předškoláků.

DOBŘÍŠ: Náborový trénink (13/9/21)
DOBŘÍŠ: Náborový trénink (13/9/21)

V úterý jsme měli nábory dětské sebeobrany v BRNĚ a skvělý a velký nábor dospěláků v CHOMUTOVĚ.

CHOMUTOV: Náborový trénink (14/9/21)
CHOMUTOV: Náborový trénink (14/9/21)

Středa byly opět dvě lokality a obě výborné – PÍSEK, kde máme jen dosplěáky, ale o děti tu je velký zájem a SLANÝ, kde cvičíme děti i dospělé.

Ve čtvrtek byly opět 3 nábory ve středočeské PŘÍBRAMI, kde máme největší vlastní tělocvičnu, kterou nazýváme Boxerna Příbram, na počest naší původní tělocvičny, o kterou jsme přišli. I zde máme, stejně jako na Dobříši, malé děti, školáky i dospělé. A jako bonus tu od října pojede i KYUSHO a GRAPPLING. Počet předškoláků v bojové přípravce předčil všechna očekávání, když nám došlo 20 dětiček.

PŘÍBRAM: Náborový trénink (16/9/21)
PŘÍBRAM: Náborový trénink (16/9/21)

Takže druhý náborový týden hodnotím jako úžasný. A těším se na poslední, třetí týden náborů. KAPAP jede!!! Díky všem, kdož nám pomáhají a připojují se.