Pour féliciter KAPAP 2022

Máme za sebou náročný rok 2021 – rok plný zvratů, omezení a nečekaných opatření. PŘEŽILI JSME! Ano, ani covid-19 nezlomil naší snahu stále se rozvíjet a vzdělávat. Naše organizace KAPAP CZECH stále roste a na rok 2022 připravujeme velkou expanzi naší sítě škol izraelské sebeobrany v ČR.

Teď však máme vánoční čas, takže já si dovolím slovy hlavního trenéra a iniciátora, popřát všem cvičencům a sympatizantům huboký dík za jejich podporu, bez níž bychom to nedali. Díky všem za to, že chcete s námi cvičit, že nás stále poháníte kupředu a oceňujete naší snahu svou účastí na trénincích, akcích, seminářích a campech. Děkuji z celého srdce za celý náš trenérský tým. A děkuji všem trenérům, asistentům i těm, kdož pomáhají v rozvoji naší organizace a posunují nás i lidi kolem nás neustále dopředu.

Užijte si klidny a pohodu svátků Vánočních, navštivte širokou rodinu a známé a vstupte do toho Nového roku 2022 tou správnou nohou. A já se těším opět na setkání v tom roce, který budou zdobit samé dvojky.

PF 2022
PF 2022