Východočeská KAPAP tour 2022

Třetí lednový víkend byl ve znamení brutální akce – Východočeské KAPAP tour, v níž bylo vyplánováno celkem 9 seminářů v 8 městech Hradeckého kraje a Kutnohorska a Nymburska.

Celá trasa začala v sobotu 22/1/2022 dopoledním seminářem KAPAP v Jaroměři. Odtud naše kroky směřovali do okresního Náchoda, kde jsme se setkali i s Trutnovskými Aikidisty a dalšími bojovníky. Poté jsme zamířili do kulturního Nového Města nad Metují, kde se bohužel z registrovaných účastníků všichni díky karanténám odhlásili. Předposlední sobotní seminář proběhl v sokolovně v Kostelci nad Orlicí, kde se opět sešla příjemná společnost. A závěr soboty patřil Kurz sebeobrany žen v Hradci Králové, kde došlo 13 úžasných bojovnic.

Východočeská KAPAP tour 2022 (22/1/22)
Východočeská KAPAP tour 2022 (22/1/22)

V neděli jsme začali seminářem pro Hradeckou skupinu, která opět zdecimována nemocemi dorazila ve počtu skalního jádra cvičenců. I přesto jsme si to velice dobře užili. Následoval přesun do středočeské Čáslavi, kde se náš KAPAP prezentoval poprvé ve své historii. Přesun do vedlejší okresní Kutné Hory, kde budujeme lokalitu, byl předposledním seminářem. A celá neděle, i tour, se uzavřeli na příjemném semináříku v Milovicích.

Akce velice povedená, nakonec i přes složitou covidovou situaci dorazilo na 8 seminářů celkem 57 cvičenců (z 90 regnutých). Takže tuto tour považujeme za velký úspěch. A těšíme se, až jí zase někdy na jaře zopakujeme. Díky za účast a nasazení všem.

Východočeská KAPAP tour 2022 (23/1/22)
Východočeská KAPAP tour 2022 (23/1/22)