ZIMNÍ KAPAP CAMP 2022 BOROTÍN

Poslední víkend ledna 2022 byl naplánovaný tradiční Zimní KAPAP camp. Pro realizaci jsme jako vhodné zázemí vybrali sportovní halu v Borotíně, což je obec se zřízeninou hradu 15 km severně od Tábora, na pomezí jihočeského a středočeského kraje. Sjezdovka na Monínci je odsud 8 km vzdušnou čarou.

V pátek se nás v rámci sportovní haly a místní turistické ubytovny, sešlo 37 cvičenců z 12 lokalit KAPAP CZECH – od Chebu po Jemnici. Po zabydlení se na pokojích, jsme se přesunuli do sportovní haly na 2hodinový slaďovací páteční trénink. Poté byla volná zábava, kdy jsme se stmelovali.

BOROTÍN: Páteční sestava cvičenců (28/1/2022)
BOROTÍN: Páteční sestava cvičenců (28/1/2022)

Sobotní ráno začalo ranním dobrovolným během, kdy se z teplé postýlky zvedla třetina účastníků a šla si zaběhat do mrazivého rána 3km okruh ke zřícenině a zpět.

Následovala společná snídaně a dopolední třihodinový blok cvičení, kdy jsme si dali do těla. Oběd proběhl v místní školní jídelně, kde probíhali všechny jídla. Nechyběla ani tradiční polední siesta, kterou někteří prodřímali. Odpolední blok, opět v délce 3 hodiny začat tradičně na 15.00 a opět jsme se nešetřili. V 18.30 večeře v podobě českého vepřo-knedlo-zelo. A sobotu jsme uzavřeli povídáním/přednáškou na téma reálie Krav Maga & KAPAP, Izrael a vůbec vše kolem našeho cvičení. Po hodinové seanci šla část osazenstva spát a část se ještě chvilku bavit.

BOROTÍN: Sobotní sestava cvičenců (29/1/2022)
BOROTÍN: Sobotní sestava cvičenců (29/1/2022)

Nedělní část vypadala, jako by mnohé účastníky a účastnice v noci přepadli husité z nedalekého Tábora a zbili je cepy. Každopádně dopolední závěrečná 2hodinovka, v rámci níž proběhly úspěšné technické zkoušky 3 našich cvičenců, kteří si z campu odvážejí první technický stupeň – KAPAP LEVEL 1 (BASIC+).

Jsou jimi – Denisa Mágrová a Michal Malý z Loun a Pepa Vlček z Písku.

BOROTIN: Všechny bojovnice zimního campu (30/1/2022)
BOROTIN: Všechny bojovnice zimního campu (30/1/2022)

Zimní camp se báječně povedl, lokace byla výborná a atmosféra a nasazení úžasné. Díky všem cvičencům za pohodový víkend a těším se na další akce. Již teď je otevřena registrace na Jarní camp 2022 na Kožlanech.