KAPAP VYSOČINA TOUR 2022 (12/3/2022)

Byla slunečná, předjarní, sobota 12.března 2022. A my jsme vyrazili na první KAPAP TOUR po Vysočině.

Začali jsme dopoledním seminářem v Jihlavě. Tradičně v malé tělocvičně nad bazénem Rošického se sešlo 15 cvičenců z lokalitu Jihlava, Jemnice a Brno. Skvělá atmosféra ve skvělé společnosti. A všichni jsme si to moc užili.

Následoval polední přejezd do sportovní haly v Pelhřimově, kde nás nakonec čekalo 24 nadšených dívek a žen (z původně registrovaných 42 účastnic) na jedinečném kurz sebeobrany žen KAPAP WOMAN, který jsme dělali poprvé v Pelhřimově. Díky za účast a nasazení všem – bylo to skvělé.

V Havlíčkově Brodě bohužel vytáhlo sluníčko a volné sobotní odpoledne, registrované účastníky jinam, než do tělocvičny. Takže nakonec jsme se sešli v příjemném, rodinném počtu, ale vymezený čas pro seminář utekl jako voda a účastníci odcházeli plni nadšení.

Podvečerní a závěrečný seminář se konal ve Žďáru nad Sázavou. Prostory místní Orlovny byly luxusním zázemím a účast byla slabší, ale na první seminář v této oblasti neurazila. Díky zde za pomoc s propagací Evě Berkiové, která má na místním úspěchu lví podíl. Stejně tak děkuji asistentovi Radkovi a Tomášovi za účast na všech seminářích – oba borci se mnou projeli celou tour a já jim jsem neskonale vděčný. Díky chlapci – bylo to fajn. Díky pozitivním odezvám už ted vím, že to nebyla poslední akce tohoto druhu v tomto roce.

KAPAP VYSOČINA TOUR 2022 (12/3/2022)
KAPAP VYSOČINA TOUR 2022 (12/3/2022)