PRAHA: Mezinárodní seminář KAJUKENBO (8/5/2022)

V neděli 8/5/2022 se v Praze, po delších přípravách, konal seminář Kajukenbo & Selfdefence pod vedením Mistra Ivana Spišiáka (8.DAN Kajukenbo).

PRAHA: Seminář KAJUKENBO s Ivanem (8/5/2022)
PRAHA: Seminář KAJUKENBO s Ivanem (8/5/2022)

Krásný 5 hodinový seminář, který byl velice inspirativní, protože Ivan je ve svém věku (76 let) nabitý zkušenostmi a má svůj osobitý přístup k problematice selfdefence. Za svůj život si prošel 50 let cvičení Karate, v němž Československo reprezentoval i v zahraničí, od roku 2000 do roku 2013 cvičil izraelské systémy boje (Krav Maga & KAPAP) a od roku 2010 se věnuje havajskému systému sebeobrany KAJUKENBÓ.

Děkujeme za skvělý seminář. Sice účast byla nakonec slabší, což bylo způsobeno především svátečním datumem, kdy plno lidí mělo v plánu spíše účasti jiných svátečních akcích s rodinami. Ale našich 20 cvičenců si seminář užilo plnými doušky. Většina s námi poté zašla i na společný oběd, posezení a pokec do hospůdky. Takže akce velice vydařená. Díky všem za účast, nasazení a reprezentaci naší organizace.

A výsledkem je i fakt, že máme pozvání na návštěvu do Bratislavy, které určitě v 2.půlce roku 2022 využijeme. Díky mockrát, Ičko.