KAPAP ŠUMAVA TOUR (25/9/2022)

KAPAP ŠUMAVA TOUR aneb nedělní semináře na trase SUŠICE – STRAKONICE – TÁBOR – BENEŠOV. Perfektní zahájení seminářů KAPAP a zároveň super zakončení měsíce září, kdy jsou primárně nábory.

Děkuji všem 45 účastníkům a účastnicím seminářů. Moc rád jsem vás viděl a moc rád si s vámi zacvičil. A těším se na další setkání.

KAPAP ŠUMAVA TOUR (25/9/2022)
KAPAP ŠUMAVA TOUR (25/9/2022)

Začali jsme v Sušici v nedělním dopoledni. Na 10.00 se nám sešla skvělá parta 11 lidiček v malém sále místního SOU. Po dvou hodinách cvičení musím uznat, že máme základ skvělé party pro budoucí lokalitu.

Ve Strakonicích proběhl Kurz sebeobrany žen (KAPAP WOMAN). I přes avizovanou pouť, dorazil krásný počet 16 žen, z původně 21 registrovaných. Děkujeme všem za účast a nasazení a těšíme se na další akce.

V Táboře se sešli zástupci všech jihočeských lokality (Písek, Tábor i České Velenice), což bylo naprosto úžasné. Takže jsme si dali krásný technický seminářík, aby si zacvičili jako zkušení, tak nováčci. Myslím, že se to povedlo báječně a všichni si to užili.

A v Benešově stále budujeme, krok po kroku budoucí lokalitu a sbíráme zájemce. Takže tam jsem tu neděli úspěšně zakončili.