Povedená západočeská KAPAP tour

Máme tu říjnový den, sobotu 15/10/2022, a my vyrážíme na západočeskou KAPAP tour, která se opět vydařila.

Začali jsme dopoledním seminářem ve Slaném, na téma „Tlakové body v sebeobraně“. Zájem veliký, tradičně se zúčastnili cvičenci ze Slaného a Loun, netradičně přibyli i členové z Berouna, což velice potěšilo a všichni jsme si to moc užili.

Následoval skok do neznáma a historicky první seminář KAPAP CZECH v Žatci, kde vznikl o naše cvičení zájem. Sice ze žateckých „zájemců“ nakonec z důvodů pracovního vytížení a nemocí, nikdo nedošel. Ale cvičení pohodové skupinky Louňáků a Chomutováků bylo super. A probrali jsme všechny „drásačky“ krásně detailně a metodicky.

Předposlední seminář proběhl v Ostrově nad Ohří, kde již nějaký pátek seminářově působíme. I zde jsme se netrefili zájemcům do termínu, tak jsme si příjemně zacvičili na téma „Ozbrojený útok“ obranu proti různým napadením tyčí. Super seminář v rodinném počtu. Zde se potkali cvičenci z Chomutova, Plzně, Mariánek a místní zájemce.

Závěr patřil nově otevřené lokalitě Mariánské Lázně, kde jsme se věnovali tématu škrcení. Zde se potkali cvičenci z Plzně a Mariánek a bohužel největším problémem byl čas, protože téma škrcení je velice komplexní a rozsáhlé. Ale užili jsme si to.

Díky všem za účast a nasazení a já se těším na dalších seminářích, kdekoliv po ČR.

ZÁPADOČESKÁ TOUR - ŘÍJEN 2022
ZÁPADOČESKÁ TOUR – ŘÍJEN 2022