MORAVSKÁ KAPAP TOUR (3-4/12/22)

První prosincový víkend byl naprosto báječný, protože proběhla poslední letošní moravská KAPAP tour, pod mým osobním vedením, jako hlavního trenéra.

Realizováno 6 seminářů v 6 moravských městech, kterých se celkem zúčastnilo 99 cvičenců. Z toho 3 kurzy sebeobrany žen (Hodonín-Zlín-Jihlava) a 3 semináře KAPAP (Brno-Olomouc-Jemnice).

Sobota začala skvělým brněnským seminářem, kde se objevili i zástupci z lokalit Ždár nad Sázavou a Písek. Poté přesun do jihomoravského Hodonína, kde jsme měli premiérový kurz sebeobrany žen KAPAP WOMAN. Přivítalo nás 20 žen, které makaly a vytvořily skvělou atmosféru, takže jsme si všichni kurz skvěle užili.

Po Hodoníně následoval další přesun, tentokrát do valašské metropole Zlína, kde na nás čekal další kurz sebeobrany žen. Účast sice mírně menší než v Hodoníně, ale nasazení stejně urputné – bojovaly jako lvice. Sobotu jsme zakončili v hanácké metropoly Olomouci, kde nás sice byl rodinný počet, ale o to více jsme si to užili a zamakali. Takže za sobotu díky všem – skvělé to bylo.

Neděle byla ve znamení – dopolední technický seminář v Jemnici, což je jedna z našich nejmenších lokalit. I přesto se nás sešlo krásných 11 členů z lokalit Brno, Jemnice, Jihlava, Žďár a Písek. Super parta a mohli jsme se tak zabývat těžšími kombinacemi a technikami. Poté přesun přes zamlženou Vysočinu do jejího srdce – Jihlavy – kde nás čekala třešnička na dortu – kurz sebeobrany žen, kam dorazilo 30 účastnic. Super atmoška, skvělé nasazení a odhodlání – díky všem za báječný finální seminář, který moc potěšil.

Děkuji všem účastníkům a účastnicím za skvělou atmosféru a super cvičení – chválím perfektní nasazení všech. Velká účast moc potěšila a já se těším na další setkání.

Moc jsem si to užil a těším se na další akce v roce 2023. Již 7-8/1/2023 proběhne další moravská tour pod mým vedením (viz online kalendář akcí v registracích na webu: http://www.kapap-czech.cz/?page_id=81 )