Propagace KAPAP CZECH na akci Písmena (15/9/2018)

V sobotu 15.9.2018 jsme propagovali KAPAP CZECH na tradiční military akci Písmena u Zdic, kterou realizuje místní Klub vojenské historie a členové Krav Maga – KAPAP se tam pravidelně podílejí na pořadatelské službě a prezentaci vlastního stánku a ukázky.
Každoročně tuto akci za ČAKMK organizoval příbramský instruktor Tadeáš, takže tento rok jsme se na akci podíleli místo ČAKMK my, s novou značkou – KAPAP CZECH. Počasí se vydařilo, neboť v předchozích letech na akci často pršelo, dnes bylo krásně polojasno až slunečno.
V rámci pořadatelské služby jsme vše zvládli, i když oproti původnímu plánu, nás bylo o pár lidiček méně (z původních 10 nás bylo 6).
Akce se velice povedla, mnoho lidiček se ptalo na naší nově otevíranou lokalitu Hořovice, takže jsme rozdali dost letáků a věříme v silné nábory – jak dětí, tak dospělých.
Tímto děkuji Tadeáš Černohous za skvělou domluvu s organizátory akce a klukům z KVH za pozvání a důvěru v naší novou organizaci KAPAP CZECH, která vše zvládla na jedničku. Prostě máme výbornou partu lidiček a s takovými je radost spolupracovat. Díky všem, přátelé.

Propagace KAPAP CZECH na akci Písmena 2018 u Zdic
Propagace KAPAP CZECH na akci Písmena 2018 u Zdic