Nábory KAPAP v Klášterci, Mostě, Dobříši a Slaném

Nábor KAPAP CZECH ve Slaném (18/9/2018)
Nábor KAPAP CZECH ve Slaném (18/9/2018)

Další čtveřice náborů se stala symbolem úspěchu tohoto školního roku.

Začali jsme v Klášterci nad Ohří, kam jsme jeli po úspěšném náboru v Sedlčanech, kde bylo 41 dětí a předpokládali jsme, že nás nic nepřekvapí. A ejhle, překvapilo – v Klášterci také dorazila plná tělocvična dětí, takže i zde bylo krásných 41 školáků, kteří měli zájem cvičit sebeobranu.

Dalším restartem byl čtvrteční nábor v Mostě. Zde po dvouleté pauze znovu-otvíráme lokalitu Most, kterou kdysi vedl Michal Přibyl, když zde studoval na střední škole. Zde nám došlo 17 lidiček, což je průměr tohoto roku, takže ani zde si nemůžeme stěžovat, protože restart se povedl.

Po víkendu, kdy jsme se prezentovali na military akci Písmena 2018 u Zdic, jsme byli v obrovském očekávání z náboru na naší domovské lokalitě ve středočeské Dobříši, kde jako hlavní trenér KAPAP CZECH bydlím. Zaprvé jsme zde otevřeli novou vlastní tělocvičnu v nebytových prostorech bývalých Rukavičkářských závodů. Zadruhé zde otvíráme všechny naše programy: KAPAP KIDS pro předškoláky i školáky, nový program KAPAP 40+ pro starší a pohybově omezené bojovníky a bojovnice, a samozřejmě výcvik KAPAP BASIC & ADVANCE pro mládež a dospělé, tj. naše běžné tréninky. Od října přibudou i kondiční tréninky COMBAT FITNESS, které povede sám tvůrce programu. A i zde jsme byli maximálně spokojeni s účastí 20 předškoláků, 30 školáků a 17 nových cvičenců. Takže spokojenost za domovskou Dobříš.

Nábor KAPAP KIDS v naší nové tělocvičně na Dobříši (17/9/2018)
Nábor KAPAP KIDS v naší nové tělocvičně na Dobříši (17/9/2018)

A korunu našemu úspěchu nasadil nábor KAPAP dospěláků a mládeže ve středočeském Slaném, což je lokalita, kterou jsem kdysi nastartoval (v roce 2013) a také jí otvíráme po roční přestávce. A nestačili jsme se divit, když nám do tělocvičny místního fitka, nakráčely tři desítky zájemců, z nichž 28 odcvičilo celý náborový trénink.

Takže se u nás po 8 náborech mládeže & dospěláků a 4 náborech dětí, zúčastnilo celkem 300 lidiček, což je obrovský úspěch. Děkujeme tímto všem, kdož se aktivně podíleli na propagaci náborů ve všech zmiňovaných lokalitách a všem, kdož se zapojili. Moc vám tímto děkujeme.

Nábor KAPAP KIDS v Klášterci nad Ohří (12/8/2018)
Nábor KAPAP KIDS v Klášterci nad Ohří (12/8/2018)