Lednová moravská tour úspěšná

Hned první víkend v lednu 2023 patřil seminářům KAPAP na Moravě. A hned první seminář roku 2023 proběhl v sobotu 7/1/2023 v nejvzdálenější lokalitě – v Ostravě. Ale dorazilo 17 lidiček, takže seminář velice povedený a já se těším na další na jaře.

Z Ostravy směřovali naše kroky do Hranic na Moravě, kde jsme podnikli první kurz sebeobrany žen a dorazilo 25 bojovnic, s nimiž byla v judo hale Naparia báječná atmosféra. I zde si myslíme, že nejsem naposledy.

Následoval seminář na téma ŠKRCENÍ v Olomouci. Zde dorazilo pouze 11 lidiček, ale o to intenzivnější zážitek to byl, protože si to opravdu pořádně užili.

Závěr soboty patřil veřejnému semináři ve Zlíně, kde dorazilo krásných 18 lidiček a i zde jsme propotili pár triček. Po Zlínském semináři následovalo mimořádně i posezení, protože jsem ve Zlíně nocoval.

Moravská KAPAP tour (leden 2023)
Moravská KAPAP tour (leden 2023)

Neděle byla již volnější, protože nás čekali jen 2 semináře – kopací seminář v Brně, který jsme si tedy velice užili. Někteří se opravdu pěkně dokopali.

A pak veřejný propagační seminář v Bystřici nad Pernštějnem, kde dorazila dvacítka lidiček z Bystřicka, Novoměstska, Ždárska a Brněnska. Super pohodová atmosféra a perfektní cvičeníčko. Díky za účast a nasazení všem.

Moravská KAPAP tour (leden 2023)
Moravská KAPAP tour (leden 2023)

Celkově se všech 6 seminářů moc povedlo. Ostatně čísla mluví jasně – 6 měst, 1027 km za volantem z Dobříše, 103 účastníků a minimálně 2 nováčci, kteří se k našemu cvičení připojují. Takže super – jen tak dál, přátelé.