Únorová jihočeská KAPAP tour (19/2/23)

V neděli 19.2.2023 proběhla další KAPAP tour, tentokráte směrem do jihočeských lokalit.

Začali jsme v 9.30 v Písku, kde se sešli cvičenci z lokalit Písek, Sušice, Sedlčany, Tábor a Dobříš. Takže super parta a já děkuji všem za báječnou atmosféru během cvičení. Ty 2,5hodiny utekly jako voda. Tématem byl technický rozvoj a v poslední hodince jsme se podívali i požadovanou obranu proti pistoli.

Po Písku následoval kurz sebeobrany žen v Českých Budějovicích, kam nakonec dorazilo z 20 regnutých tradičně větší půlka, tj. 11 žen a dívek. Ale i v tomto menším počtu jsme si ty 2 hodinky cvičení báječně užili. Cvičili jsme i obranu na zdi nebo proti vyhrožování nožem. Takže zase super atmosféra a skvělé a šikovné účastnice. Těším se na další akci v ČB.

Poslední lokalitou naší nedělní jihočeské seminářové tour byla naše nejjižnější lokalita – České Velenice, kde nastoupilo skvělých 16 bojovníků a bojovnic, které posílili členové KAPAP CZECH z Písku a Žďáru nad Sázavou. Díky za jejich obětavost a dojezd. Zde byl trénink zaměřen na aplikaci technik, které už mají cvičenci znát. Jeli jsme ve svižném tempu a na zavěr si jako bonbonek nechali tasení pistole versus útok nožem, aby si lid uvědomili, jak nebezpečnou zbraň nůž přestavuje. Opět super atmosféra a další lokalita, kam moc rád jezdím.

Díky všem 53 cvičencům, které jsem měl možnost na seminářích potkat a zacvičit s nimi. Makejte a rozvíjejte se. KAPAP jede!!!

JIHOČESKÁ TOUR: Písek-ČB-Velenice (19/2/2023)
JIHOČESKÁ TOUR: Písek-ČB-Velenice (19/2/2023)