Moravsko-slovenská KAPAP tour (11-12/3/23)

V polovině března byla v plánu moravsko-slovenská tour. První sobotní seminář začal v UHERSKÉM BRODĚ, kde nás překvapil zájem lidiček a účast téměř 20 cvičenců. Takže super propagační seminář, kde jsme probrali, co se do dvou hodin výcviku vešlo.

Následoval přejezd na Slovensko, kde jsme pokračovali v TRENČÍNĚ a BRATISLAVĚ. V obou lokalitách došly také skoro 2 desítky lidiček. Atmosféra báječná, cvičení suprové. Děkuji všem za účast a nasazení a těším se na další pokračování.

Neděle byla ve znamení dvou seminářů na samém jihu Moravy. Začali jsme seminářem v BŘECLAVI, kam dorazili i naši cvičenci z Brna a Ždáru nad Sázavou – takže jsme makali dalším rozvoji techniky. A pak přesun do HODONÍNA, kde byl v plánu kurz sebeobrany žen, v této lokalitě již druhý v pořadí. Po velkém úspěchu prvního kurzu jsme tedy navázali a dorazilo ještě o několik účastnic více. Kurz se moc povedl a musím uznat, že do Hodonína jezdíme moc rádi.

Takže semináře na moravsko-slovenské tour se moc povedly a děkujeme za účast a nasazení všem českým i slovenským účastníkům akcí. Byla to báječná tour a těším se na její opakování.