KAPAP tour Slezsko velice úspěšná

I přesto, že 29.-30.4.2023 byl prodloužený víkend a „čarodějnice“, tak se nám v rámci KAPAP tour Slezsko na trase Zlín – Hranice na Moravě – Ostrava – Opava – Krnov zúčastnilo seminářů přes 100 cvičenců.

Sobotní tour začala tradičně ve Zlíně, kde pravidelně opanujeme sokolovnu v Prštném. Na seminář Ozbrojený útok dorazila tradičně 20 lidiček, dnes z většího akčního rádiusu – z Brna, Břeclavi, Boskovic, Uherského Brodu, Valašského Meziříčí, Přerova či Krnova. A samozřejmě i místní.

Následoval již druhý kurz sebeobrany žen v Hranicích na Moravě, kde se minule sešlo 30 žen a tentokrát také na tři desítky.

Sobotní seminářovou tour jsme zakončili tříhodinovým seminářem v Ostravě, který tvořil první půlku jarního minicampu zde.

KAPAP TOUR SLEZSKO: ZLÍN - HRANICE - OSTRAVA
KAPAP TOUR SLEZSKO: ZLÍN – HRANICE – OSTRAVA

Po semináři v Ostravě se šlo posedět a pokecat do místní hospůdky. Společnost velice příjemná, mluvilo se o všem možném, zábava plynula, pro některé až do časných ranních hodin. Děkuji všem za účast a nasazení, bylo to moc fajn.

KAPAP TOUR SLEZSKO: Posezení OSTRAVA
KAPAP TOUR SLEZSKO: Posezení OSTRAVA

Nedělní část slezské tour pokračovala dopoledním seminářem KAPAP v Ostravě, kde opět nastoupily téměř 2 desítky cvičenců k semináři na téma Ozbrojený útok. Řešili jsme ohrožení pistolí a nožem.

Po vřelém rozloučení s Ostraváky jsme se přesunuli do Opavy na kurz sebeobrany žen. Byla to premiéra, ale báječně se vydařila a já děkuji všem dámám, ženám a slečnám za účast a nasazení. Super kurzík v té nejlepší společnosti. Těším se na další pokračování.

Závěrečný seminář naší tour proběhl v Krnově, kde nás sice byla desítka, ale o to intenzivnější a individuálnější přístup se dal využít.

KAPAP TOUR SLEZSKO: OSTRAVA - OPAVA - KRNOV
KAPAP TOUR SLEZSKO: OSTRAVA – OPAVA – KRNOV

Celkem děkuji všem účastníkům, kteří se nějaké naší akce v rámci této tour zúčastnili. Byly to lidi opravdu z celé republiky – od jihočeksého Písku, přes východočeské Pardubice až po slovenské či polské hranice. Akce se velice vydařila a mě se moc líbí a těší mě, spojovat lidi z různých regionů a posouvat je dál v jejich bojových dovednostech. Díky všem, přátelé. Díky za podporu, účast i mnoho pozivitních ohlasů na akci.

KAPAP TOUR SLEZSKO (29-30/4/2023)
KAPAP TOUR SLEZSKO (29-30/4/2023)