Východočeská KAPAP tour (13-14/5/23)

O víkendu 13-14.května 2023 proběhla opět Východočeská KAPAP tour. Volně jsme tak navázali na KAPAP tour z března 2022, tentokrát byly ale v hledáčku jiné měst av Orlických horách.

V sobotu jsme zahájili ve DVOŘE KRÁLOVÉ NAD LABEM, kde jsme z důvodů ztracených klíčů vyměnili tělocvičnu za nedaleký parčík, což bylo osvěžují a příjemné. Venku teplo a pod mrakem, takže ideální počasí na dvouhodinový trénink boje v exteriérech. Následoval přesun do NÁCHODA, kde místní zájemci totálně selhali a všichni se omluvili. Kurz sebeobrany žen v DOBRUŠCE byl také postižen nemocemi, ale přesto jsme si to moc užili. Předposlední seminář dne proběhl v sokolovně v RYCHNOVĚ NAD KNĚŽNOU, kde jsme si to taky užili a uzavřeli cvičením v KOSTELCI NAD ORLICÍ.

Díky návaznosti seminářů v regionu jsme uspořádali i posezení v HRADCI KRÁLOVÉ, kde jsme měli možnost si neformálně pokecat, o všem možném. Díky všem, kdož se posezení zúčastnili.

V neděli jsme zahájili seminářem v PARDUBICÍCH, kde byl po minule obrovský zájem o cvičení, což nás moc těší. Následoval přesun na seminář v ČÁSLAVI, kde nás opět překvapil počet omluvené veřejnosti. Přesto bylo dost lidiček, protože nedělní část podpořili naši cvičenci z Vysočiny. Následoval seminář v KUTNÉ HOŘE, kde máme svojí lokalitu a pak KOLÍN, kde jsme se snažili oslovit veřejnost.

Celkem východočeská KAPAP tour v číslech: 500km za volantem, 9 měst, přes 100 cvičenců a 15 hodin cvičení. Takže díky všem, s nimiž jsme se na tour mohli potkat.

Východočeská KAPAP tour (13/5/2023)
Východočeská KAPAP tour (13/5/2023)
Východočeská KAPAP tour (14/5/2023)
Východočeská KAPAP tour (14/5/2023)