PŘÍBRAM: Střelecké kurzy KAPAP CZECH (22-23.9.2018)

SOBOTA 22.9.2018: Střelecký kurz KAPAP CZECH L1 – příprava na zbroják
Základní střelecký kurz KAPAP SHOOTING je přípravou na získání zbrojního průkazu. Účastníci se zde dozvědí, jak to je se zákon kolem získání a držení zbraní, jak to je ze zákony, které upravují oprávněné použití střelné zbraně. Vyzkouší si základní manipulaci se všemi druhy zbraní, které jsou následně u zkoušky. A pak se jde na střelnici, kde si vyzkouší nastřílet to, co je součástí zkoušky.
V sobotu 22.9.2018 se konal historicky první kurz tohoto typu pod hlavičkou KAPAP CZECH. Já tímto děkuji všem účastníkům i našim lektorům za skvěle strávenou sobotu. A další podobný kurz se koná 14.10.2018, takže neváhejte se hlaste se na www.kapap-czech.cz / REGISTRACE NA AKCE, ať se můžete zúčastnit také.

Střelecký kurz L1 - Příprava na zbroják (22/9/2018)
Střelecký kurz L1 – Příprava na zbroják (22/9/2018)

NEDĚLE 23.9.2018: Střelecký kurz KAPAP CZECH L2 – pro majitele zbrojáků
V neděli 23.9.2018 proběhl na Boxerna The Champions Příbram historicky první střelecký kurz L2 KAPAP CZECH, podmínkou jehož účasti je vlastnictví střelné zbraně, tj. mít platný zbrojní průkaz. Účastníků kurzu bylo nakonec 11.
Výcvik vedli instruktoři Raptor Tactical z České Lípy – Víťa Hezký a Slavo Kizak.
V čase 10-12h.jsme projeli teoretickou průpravou v prostorách Boxerny, kdy každý ukázal nasucho svůj střelecký postoj, tasení a držení zbraně a instruktoři nám opravili různé chyby a nepřesnosti, poukázali na několik typických mýtů o střelbě a celkově vysvětlili některé základní principy. Trénink nasucho byl příjemný, plný zajímavých informací a zkušeností.
Poté jsme se přesunuli na střelnici, kde nás čekal výcvik v čase 13-16h., kde jsme si všechny teoretické znalosti zafixovali skrze různá střelecká cvičení a řízené drilly.
Celkově byl kurz velice pohodový a všichni účastníci se shodli, že se dozvěděli nové informace a ověřili si, že mnoho dovedností ze střelby stále ještě nemají automatizováno a nadrillováno. Děkujeme instruktorům za skvělý kurz a za to, že přijali naše pozvání. A těšíme se na další spolupráci.

Střelecký kurz L2 - Rozvoj pro majitele zbrojáků (23/9/2018)
Střelecký kurz L2 – Rozvoj pro majitele zbrojáků (23/9/2018)