Báječná moravská tour (říjen 2023)

Předposlední říjnový víkend, tak jako minulý rok, proběhla opět moravská KAPAP tour. Minulý rok jsme jeli po trase Zlín-Olomouc-Nový Jičín-Valašské Meziříčí v sobotu (22/10/2022) a Brno a Boskovice v neděli (23/10/2022).

Tentokrát byla trasa lehce jiná. Začali jsme seminářem tlakových bodů v Olomouci, paradoxně v naší bývalé seminářové sokolovně ve Chválkovicích, kterou velice dobře známe. Pak přesun do Nového Jičína na kurz sebeobrany žen, kde ovšem díky slunečnému a teplému počasí čekala polovina regnutých účastnic. I tak jsme si to moc užili a jeli na poslední sobotní štaci – kurz teleskopického obušku v Ostravě. Zde dorazilo 100% regnutých účastníků a všichni jsem si 3 hodinový tématický seminář moc užili.

Neděle pak začala dopoledním seminářem v Opavě, kde jsme probírali dovednosti KAPAP. N8sledoval přesun do krásné judo haly Naparia v Hranicích na Moravě, kde to taky už důvěrně známe a rádi využíváme. Zde na seminář Ozbrojeného útoku dorazila krásná desítka lidiček od Opavy po Brno či Boskovice. Celou KAPAP tour jsme zakončili ve Zlíně, kde také dorazilo všech 20 regnutých cvičenců. I zde máme, stejně jako v Ostravě, velice silnou základnu našich fanoušků a sympatizantů, což nás moc těší.

Děkujeme všem účastníkům seminářů za úžasný víkend – moc jsem si to užil. Díky za zájem a nasazení.