SLANÝ: Kurz sebeobrany žen (14/4/2019)

Kurz sebeobrany žen ve Slaném (14/4/2019)
Kurz sebeobrany žen ve Slaném (14/4/2019)

V neděli 14.dubna 2019 proběhl ve Slaném, ve fitness Atlas na Wilsonově, poprvé kurz sebeobranu žen pod patronací organizace KAPAP CZECH. Tato organizace se zabývá výcvikem a propagací izraelské sebeobrany Krav Maga & KAPAP v ČR a ve Slaném má svou pobočku pravidelných tréninků.
Na kurzu, který vedl přímo hlavní trenér KAPAP v ČR, pan Michal Janoušek alias Instruktor Mike, se sešlo 24 účastnic ze Slaného a okolí.
Během dvouhodinového kurzu, který byl pro všechny registrované zcela zdarma, se účastnice dozvěděli plno zajímavých informací o kriminalitě na ženách, prevenci a principech fungování ženské sebeobrany. Plno věcí si i prakticky vyzkoušely mezi sebou a na instruktorech, kteří jim věrně simulovali násilníky.
Dle zpětných vazeb na konci kurzu se ženám akce líbila a mají zájem o další podobné. Některé dokonce uvažují, že by se připojily k pravidelným tréninkům, které se v aerobním sále fitness Atlas konají pro mládež a dospělé každé úterý v čase 19-21h. Nábor je celoroční, takže je možné se přidat i teď k výcvikům.
Izraelské systémy boje představují nejefektivnější sebeobrany současné doby – jsou rychlé, jednoduché a funkční. A hlavně jsou pro každého – od dětí, přes ženy, po seniory. Takže neváhejte se přidejte se k nám. KAPAP CZECH Slaný se na vás těší.