Letní KAPAP camp 2019 Holešice

Od středy 21.8. do neděle 25.8.2019 probíhal tradiční letní camp KAPAP CZECH na Tvrzi Holešice u Orlické přehrady. Naše campy jsou soustředění pro cvičence i zájemce z řad veřejnosti, kteří i zde intenzivně zacvičí.

Všechny účastníky, kterých se tento rok na campu objevilo celkem 35 ze všech našich 15 lokalit, čekalo denně 6 hodin tréninků, večerní posezení, skvělé jídlo a výtečná parta pohodových lidiček.

Začínali jsme výcvik v 7:15 tradičním ranním během před snídaní, který byl tento rok dobrovolný. I přesto se jej alespoň 1x zúčastnila větší polovina účastníků. Poté následovala snídaně ve formě švédských stolů a od 9.00 dopolední tříhodinovka tréninků, rozdělená na BASIC a ADVANCE úrovně.

Po poledni následoval skvělý oběd a polední oddych a od 15.00 do 18.00 znovu na značkách. Po večeři jsme se každý den sešli, pouštěli videa s tématikou sebeobrany, probírali teorii a bavili se o reáliích a historii Izraele, Kapapu, Krav Maga i dalších sebeobranných systémů a bojových umění.

Děkuji všem za nasazení a účast. Camp se velice povedl – hlavně díky našim cvičencům. Díky. Gratuluji také k úspěšnému složení zkoušek KAPAP Level 1 (žlutý) pro 5 našich cvičenců – Ivče z Plzně, Leoně z Brna, Pavlovi z Hradce, Jirkovi z Klášterce a Terezce z Hořovic. Tito všichni posilují ještě před nábory naše řady Advance cvičenců, což je super.

Další camp – tentokrát „podzimní“, a zároveň „1. moravský“ se bude konat poslední víkend v září (28.-29.9.2019) u Nového Města na Moravě. I zde si celý víkend zacvičíme KAPAP pod osobním vedením hlavního trenéra a zájemci si mohou udělat zkoušky. Camp je otevřený každému zájemci, kterého zajímá naše pojetí izraelské sebeobrany Krav Maga & KAPAP. Tož se hlaste na http://www.kapap-czech.cz/?page_id=81 . Těšíme se na vás, přátelé.