První lednové semináře 2020

Rok 2020 jsme začali pěkně zostra – první lednový víkend nás čekaly 4 semináře. V sobotu proběhl půldenní ADVANCE výcvik, kterého se zúčastnili trenéři a pokročiláci z Hořovic, Slaného, Sedlčan a Hradce Králové. I přes nižší účast jsme si seminář velice užili a všechny zúčastněné určitě 5 hodin intenzivního tréninku značně posunulo – takže základní cíl byl splněn.

DOBŘÍŠ: Seminář KYUSHO s Mirou Brožíčkem (5/1/2020)
DOBŘÍŠ: Seminář KYUSHO s Mirou Brožíčkem (5/1/2020)

V neděli proběhl tradiční maratón seminářů. Dopoledne dorazil guru českého Kyusho Mirek Brožíček a udělal u nás první letošní seminář pro 14 cvičenců z Dobříš, Sedlčan, Brna, Hořovic, Benešova, Slaného a České Lípy. Seminář byl zakončen úspěšnými technickými zkouškami pro Mikea. Tímto mu gratulujeme a těšíme se na další rozvoj KYUSHO na Dobříšsku a Příbramsku.

DOBŘÍŠ: Lednový kurz sebeobrany žen (5/1/2020)
DOBŘÍŠ: Lednový kurz sebeobrany žen (5/1/2020)

Následovaly 2 kurzy sebeobrany žen – na Dobříši a v Příbrami. Tématem obou bylo domácí násilí a útok ze zálohy. Zaměřili jsme se na opomíjené principy a primární reakce – úchopy za vlasy, poražení na zem zepředu i zezadu či principy práce v přilbě. Kurzů se zúčastnilo celkem 32 žen, což je úžasné. Děkujeme všem za účast a nasazení a těšíme se na další setkání. Myslím, že to byl velice příjemný víkend.

PŘÍBRAM: Lednový kurz sebeobrany žen (5/1/2020)
PŘÍBRAM: Lednový kurz sebeobrany žen (5/1/2020)