PŘÍBRAM: Sobotní Dušan a dětský seminář

Je sobota 11.ledna 2020 a do příbramské Boxerny se sjíždí dvě desítky cvičenců z Berouna, Benešova, Brna, Dobříše, Hořovic, Milevska, Mníšku pod Brdy, Příbrami, Sedlčan, Slaného či Tábora. Ti všichni jdou luxusní na 5 hodinový seminář Krav Maga pod vedením ostravského trenéra Dušana Vavrečky. Dušan je aktivní policista a i když slouží na druhém konci ČR, rád přijal pozvání na seminář u nás.

Cvičení se velice povedlo. Zrcadla se opakovaně zapotila a nejedno tričko nezůstalo suché. Prostě seminář byl technický, drillovací a „velice výživný“. Nikomu ovšem nevadil pot a špína, protože víme, že těžko na cvičišti, lehko na bojišti. Takže se makalo. Děkujeme Dušanovi, že vážil cestu k nám a těšíme se na další společné akce s ním.

PŘÍBRAM: Seminář Krav Maga pod vedením Dušana Vavrečky (11/1/2020)
PŘÍBRAM: Seminář Krav Maga pod vedením Dušana Vavrečky (11/1/2020)

Poté následoval dětský seminář pod vedením hlavního trenéra Mike, za asistence hořovického trenéra Fandy a Mikova jedenáctiletého syna Ondřeje.

Dorazilo 19 dětí z lokalit Dobříš, Hořovice, Příbram a Sedlčany. Probrali jsme pádovou průpravu, zaměřili jsme se na opakování úchopových technik na zkoušky a trénink úderové techniky na lapy. Zahráli jsme oblíbené hry: Mrazíka, Želvičky i Lišku a zajíce. I zde věříme, že se všem seminář líbil a těšíme se za 15 dnů na zkouškový seminář KAPAP KIDS (26/1/2020 od 14.00 na Boxerně). Velký dík patří i rodičům, kteří naší činnost tímto podporují. Děkujeme.

PŘÍBRAM: Lednový seminář dětské sebeobrany KAPAP KIDS (11/1/2020)
PŘÍBRAM: Lednový seminář dětské sebeobrany KAPAP KIDS (11/1/2020)