Skvělá červnová PŘÍBRAM, HOŘOVICE i PÍSEK

První červnový víkend proběhlo 5 skvělých seminářů ve 3 městech, kterých se zúčastnilo celkem 57 našich cvičenců z 8 lokalit.

Začali jsme sobotním dopolednem a skvěle nabitým kurzem KAPAP TELESKOP 2, který volně navazoval na únorový kurz TELESKOP 1. V nadšené atmosféře příbramské Boxerny jsme se v 15 účastnících zaměřili na lámání ručiček a noziček za pomoci teleskopického obušku.

Po obědě proběhl hodinový seminář KAPAP KIDS. Ačkoliv účastníků bylo nakonec jen 6, hodinka s touto skupinkou utekla tak rychle a zběsile, že jsme nakonec nestihli všechno, co bylo v plánu. Ale všichni jsme si to užili.

Následoval přesun do Hořovic, kde proběhl taktéž seminář KAPAP KIDS. Zde byla účast vyšší – celých 10 dětiček, což je slabá půlka místní dětské skupiny KAPAP.

Po dětech dorazili hořovičtí a berounští členové a využili jsme 2 hodiny pro výcvik velice intenzivně a technicky. Celkem jsem během soboty potkal 44 našich cvičenců a byla to opravdu výtečná tour.

V neděli pak vše doplnil a završil seminář v Písku. Obsah byl podobný s výcvikem v Hořovicích – zaměřili jsme se na rozvoj úderové techniky a aplikace kombinací úderů. Prostě super využitý víkend, ve skvělé společnosti. Díky všem za přístup a zapojení. Takhle se mi to líbí. Díky přátelé, jen tak dál.