Akce KAPAP CZECH na prosinec a leden

Zdravíme cvičence a přinášíme, díky novému číslu KAPAP NEWS, které šlo v neděli na emaily našich cvičenců, přehled prosicových a náhled lednových akcí.

KALENDÁŘ AKCÍ KAPAP CZECH - PROSINEC 2021
KALENDÁŘ AKCÍ KAPAP CZECH – PROSINEC 2021

V prosinci byste neměli minout každoroční Výroční seminář, který se koná tento rok ve středočeském BEROUNĚ. A čeká nás velice zajímavý tématický seminář pro všechny úrovně pokročilosti.

Další – na zlatou sobotu dopoledne – nás čeká velký seminář KYUSHO s Mirou Brožíčkem na Boxerně v Příbrami.

A mezi svátky již tradičně povedu 2 semináře pro dospělé – jeden v PO 27/12 v Jihlavě a druhý ve ČT 30/12 v Příbrami. Takže super nabito.

KALENDÁŘ AKCÍ KAPAP CZECH - LEDEN 2022
KALENDÁŘ AKCÍ KAPAP CZECH – LEDEN 2022

Leden se nám zaplnil, protože máme v plánu jak PIZZA NIGHT pro děti z KAPAP KIDS v tělocvičně na Dobříši, tak západočeskou tour na trase PLZEŇ-MARIÁNKY-OSTROV.

Stejně tak jsme pozvaní k našemu ostravskému partnerovi Dušanovi Vavrečkovi na jeho mezinárodní seminář na téma NŮŽ, který povede polský instruktor Mateusz Orczykowski.

Předposlední víkend ledna je ve znamení Východočeské TOUR, kde chceme aktivovat Hradecko a Kutnohorsko. A reagovat tak na stále častější zájem z regionů na východ od Prahy.

A leden uzavřeme ZIMNÍM CAMPEM v Borotíně, na což se už moc těšíme. To je alespoň rámcový plán akcí, které nás čekají a snad i neminou. Budeme se těšit, že se na nich potkáme.