Moravská KAPAP TOUR (4-5/12/2021)

První prosincový víkend byl ve znamení KAPAP TOUR po Moravských lokalitách.

Začalo to v sobotu dopoledne v Brně, kde se sešlo krásných 12 lidiček. Po Novém roce otevřeme v Brně lokalitu znovu pro dospělé, takže nás zájem cvičenců velice těší.

Po obědě byl přesun na Valašsko – do Slavičína. Malá obec na Zlínsku s 5000 obyvateli, 15 km od česko-slovenského pomezí a 40km od centra slovenského Trenčína. Počet liíd byl sice rodinný, takže jsi je spočetl na prstech obou rukou, ale moc jsme si to užili a věřím, že zde do budoucna vybudujeme naší stabilní lokalitu.

Závěrem soboty byl dvouhodinový seminář ve Zlíně, který představuje Valašskou metropoli s 75tisíci obyvateli. I zde jsme se sešli v moderním zázemí Sportcentra Malenovice v rodinném počtu, ale všichni účastníci byli seminářem nadšení, takže se těším na další setkání v nimi na budoucí Moravské tour.

Neděle byla zasvětcena pouze jediné akci – kurzu ženské sebeobrany v Jihlavě. Sice bylo regnuto 19 účastnic, ale karatény a předvánoční shon si vybraly svou daň v podobě účasti 7 nadšených bojovnic. A s těmi jsme si kurz velice pěkně užili. Díky za jejich účast a skvělé nasazení.