KAPAP TOUR HRADECKO (19/6/22)

V neděli 19/6/2022 proběhly poslední semináře tohoto výcvikového/školního roku KAPAP CZECH. Jeli jsme trasu Dvůr Králové nad Labem – Trutnov – Hradec Králové.

Začali jsme dopoledním seminářem ve Dvoře Králové. Tradičně víkendová dopoledna jsou problematická pro vstávání některých cvičenců, především z řad veřejnosti. Takže jsme si zamakali v 6 lidech a okoukli budoucí tělocvičnu, kde od září začínáme každou středu od 18.30 cvičit.

Následoval přesun do nedalekého Trutnova. Vrcholil tropický víkend a teplota přesáhla 33°C. Proto jsme v Trutnově zapadly pod stromy v parku u lesnické akademie. Zde musím poděkovat naší místní fanynce, která dokázala oslovit na dvacítku Trutnováků a především Trutnovaček, které dorazili si zařádit a seznámit se ze sebeobranou v našem pojetí. Děkujeme moc všem za účast a nasazení.

Závěr dne patřil naší lokalitě v Hradci Králové, kde se sešlo krásných 11 lidiček – a to jak staří dobří známí, tak úplní nováčci. I zde děkuji všem za účast a nasazení – je vidět, že lokalita pod Alešovým vedením vzkvétá.